Stample is een mobiele app waarmee je virtuele stempels kunt verzamelen--- van die stempels die je in je paspoort krijgt als je reist.

We hebben stempels verstopt op allerlei locaties in de echte wereld* die je kunt ontdekken. Als Stample op je telefoon geïnstalleerd is, hoef je alleen maar zo'n locatie te bezoeken: je krijgt dan vanzelf een berichtje. Met een tik op je scherm krijg je de stempel te pakken!

Zo werkt Stample: reis naar een interessante plek, ontvang een notificatie, verzamel een stempel!

Bouw je eigen collectie van digitale souvenirs, of ruil stempels met je vrienden om elkaar verder te helpen. Het is simpel, leuk en helemaal gratis!

Travel. Stamp. Collect. Kun jij ze allemaal vinden?

* Stample beleeft nu zijn kick-off in Nederland. De app is te downloaden in de Nederlandse Google Play Store.

Meer informatie

Stuur een stempel in

Maak Stample nog leuker! Via het suggestieformulier kun je een nieuwe locatie voorstellen of een afbeelding insturen. Ontwerpers krijgen natuurlijk een eervolle vermelding in de app.

Privacy

Stample is een locatie-gebaseerde app, maar het bewaart en deelt zo weinig mogelijk informatie over de gebruikers. In het kort: natuurlijk houden we bij welke stempels je hebt verzameld, maar verder is het helemaal aan jou. Ons (Engelstalige) privacybeleid legt alle details uit.